Bizi Tercih Edenler

Bizi Tercih Edenler
X

Sipariş sürecinden teslimata kadar beni hiç yormayıp tüm sorularıma bıkmadan cevap veridiler çok teşekkürler

 

Rıdvan Baday

X

Ürünüm eksiksiz ve hasarsız olarak elime ulaştı. ineviya.com ve ekibine teşekkürler

 

Engin Aykurt

X

Ürünümü teslim aldım, ürün görseldeki gibi ve en önemlisi ilk defa internetten mobilya alışverişi yaptım ve çok memnun kaldım ilgilerinden dolayı ineviya.com'a, nakliye ve kurulumunu eksiksiz olarak yapan mobilnaklet'e teşekkürler.

Kübra Çalık

X

Ürünlerimi görseldeki gibi şık ve hatasız teslim aldım satış ve sonrasındaki ilgi ve destekleri için ineviya.com Kadir Bey'e teşekkür ederim

 

Recep Yakın

X

Reklamların etkisinde kaldım bende denemek istedim ofisim için koltuk takımı aldım gayet kullanışlı ve kaliteli ürün.Güvenimi boşa çıkarmayan ineviya.com'a sonsuz teşekkür.

 

Okan Tatlıgil

X

Mağazalardan almaya cesaret edemediğimiz ürünü uygun ve birebir görselliğini beğendiğim için ineviya.com'dan aldım 1 haftaya evime teslim ettiler bence en hesaplısı ve mantıklısı ineviya.com oldu.

 

Büşra Aysever

X

İnternette dolaşırken reklamları gören eşim bu yatak odasını beğendi yakın olduğunuda görünce gidip görüp almak istedim.iyikide almışım.

 

Enes Yaprak

X

Evlenmek zor olduğu gibi yeni bir dizayn etmek dahada zor.Hem salonuma, hem yatak odama iki farklı ürün ineviya.com'dan aldım fiyat olarak çok uygun hemde taşıma ve kurulum derdim olmadı. Evime kadar montajını eksiksiz tamamladılar teşekkürler

 

Kadir Kolon

X

İstediğim gibi şık ve sade bir yatak odasını uzun aramalar sonucu ineviya.com'da buldum ayrıca ürün teslimatını yapan mobilnaklet'e itina ile kurulumu yapan ekibe tabiki en çokta ineviya.com'a teşekkürler.

 

Yusuf Can

X

Daha önceden ineviya.com'dan alışveriş yapmıştım.Hem mağazaları dolaşıp vakit kaybından kurtuldum hemde aradığım ürünü kolaylıkla buldum kesinlikle tavsiye ederim.

 

Esma Şentürk

X

İnegöl'deki şubenizden koltuk takımımızı aldık.Ürünümüz kısa bir süre içerisinde teslim edildi.Satıştan teslimata kadar bize her türlü yardımda bulunan Kadir Bey ve Uğur Bey'e çok teşekkür ederiz. Biz memnun kaldık bence sizde tercih edin.

 

Ayşe Çoşkun

X

Daha önceden online olarak oturma odamızı sipariş vermiştik. Memnun kaldığımız için yatak odamızıda ineviya.com'dan almaya karar verdik her iki siparişimizde sorunsuz ve hızlı bir şekilde ürün teslimatını yapan ineviya.com ve mobilnaklet'e teşekkür ederim.

 

Çetin Şimşek

X

İş yoğunluğum nedeniyle mağaza mağaza dolaşma zamanım olmadığından dolayı internetten alışveriş yapmaya karar verdik sitenizi reklamlarda gördüm bir kaç araştırma sonucu ürün siparişi vermeye karar verdim iyikide ineviya.com'u tercih etmişim.İnternet alışverişinin dürüst yapılabileceğini göstermiş olduğunuz için tüm personelinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

 

Elif Sezgin

X

Salonumuzu ineviya.com ile yeniledik.Hem koltuk takımı ve birbirinden güzel aksesuarları bizlere sundukları için ineviya.com'u herkese tavsiye ediyoruz.

 

Fetih Salihoğlu

X

Mobilya işi evlilikte en zor işlerden biridir.Gözümüzde çok büyütüyorduk tâki ineviya.com'la tanışana kadar.İlgi alaka ürün çeşitliliği zengin bir firma tüm çalışanlara teşekkür ederiz.

 

Hakan Aka

X

Sipariş ettiğimiz koltuğumuzu bugün teslim aldık.Fiyatı çok uygun hemde koltuğumuzun kalitesi gerçekten çok güzel umarın uzun yıllar kullanabilirim.

 

Fırat Keskin

X

Yeni evimiz için kampanyalı ürünlerinizden yatak odası takımımızı sipariş ettik ürünümüz dün mobilnaklet ekipleri tarafından teslim edildi.Çok uygun fiyata yatak odasını yenilemiş olduk

 

Halit Açıkgöz

X

Urfadaki evimiz için koltuk takımı sipariş verdik uzakta olmamız nedeniyle biraz tedirginlik vardı ama koltuğumuzu söz verdikleri tarihten önce teslim ettiler beni utandırdılar bu yüzden ineviya.com diyoruz başka birşey demiyoruz.

 

Kader Küpçü

X

Çok uzun zamandır müşteri yorumlarınızı ve sizi araştırarak koltuk takımımızı almaya karar verdik.Sipariş ve teslimat aşamasına kadar yardımınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

Kiraz Anteplioğlu

X

Ürün görseldekilerle birebir anlatıldığı gibi geldi. Çok teşekkür ediyoruz.Bir yorumda bizden olsun.

 

Hande Yeter

X

Mağaza iletişim mükemmeldi gerçekten mükemmel bir alışveirş oldu ineviya ve mobilnaklet'e teşekkür ederiz.

 

Oğuz Can

X

Koltuk takımı ve yemek odası sipariş verdim ürünlerimde herhangi bir sıkıntı olmadan evime kadar geldi ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.

 

Sedef Alimoğlu

X

Son zamanların en değişik ürünü olan akıllı karyola uzun araştırmalar sonucu ineviya.com'da uygun fiyata buldum ve hiç pişman olmadım.Hem karyolayı hem ineviya.com'u tavsiye ederim.

 

Sude Varank

X

Nişanlımla beraber koltuk takımımızı ineviya.com'dan sipariş vermeye karar verdik renk değişikliği için adresime kadar renk kartelası yolladılar ve beğendiğimiz renklerde üretimini yapıp koltuğumu teslim ettiler.Ben böyle bir hizmet daha önce almadımda, görmedimde samimi yaklaşımınızdan dolayı teşekkür ederiz.

 

Salih Gürler

X

Ürün beklediğimden güzelmiş.Ayrıca malzeme kalitesi karşılaştırıldığında lüx mağazalardan farksızmış.Tek fark fiyatı.Teşekkürler ineviya.com.

 

Agit Tay

X

İnternetten aldığım mobilyalar arasında en özenli ve şık üründü.Üreticisinden teslimat aşamasına kadar herkese teşekkürler..

 

Aysel Gelendost

X

Muş nere Bursa nere.ineviya.com çok teşekkürler evime kadar teslimatını yaptılar

 

Begüm Saygıdeğer

X

İstediğimiz renk ve kumaşlarda üretimi yapıldı.Teslimat süresi belirtilen tarihte sorunsuz teslim edildi çok teşekkür ederim ineviya.com

 

Ceyda Demetoğlu

X

Açıkcası bu kadarda iyi bir ürün beklemiyordum çok menunum uzakta olmamıza rağmen hızlı ve güvenli bir alışveriş oldu.Kaliteli bir site ineviya.com

 

Emine Taç

X

Çok ilgili ve Kaliteli bir firma.Sonuna kadar aldıkları parayı hakediyorlar.

 

Cihan Kardaskov

X

İneviya.com'dan ikinci alışverişim yine beni şaşırtmadılar Trabzon'da olmama rağmen belirtilen günde teslimatı yapıldığı için tekrar teşekkür.

 

Fatma Dursun

X

Çok memnun kaldım ürün birebir aynısı geldi.Siparişten teslimata kadar benle irtibat halinde olan ineviya'ya teşekkür ederiz

 

Gönül Özdemir

X

Beklemediğim kadar güzel bir ürün almışım sorunsuz bir şekilde nekliye ve kurulum yapan ineviya ve mobilnaklet'e teşekkürler

 

Fatma Sevim

X

Güvenli alışveriş kaliteli bir mağaza muhteşem ürünler süper bi ilgi alaka daha ne olsun

 

Ferhat Ergaş

X

Benzer ürünler diğer mağazalarda baya bi pahalı ineviya'da gayet uygun herkese öneririm

 

Filiz Esengül

X

İnternetten ilk alışverişimdi çok memnun kaldık ürünler gerçekten kaliteli bizden size tavsiye olsun.

 

Hatice Birince

X

Yatak odası takımımı internetten almayı hiç düşünmemiştim o kadar çok mağaza gezdikki hem bütcemize uygun hemde aradığım ürünü bulamadım şans eseri reklamınızı gördüm aradığım ürün sizde çıktı kalitesi tartışılmaz güzel bundan sonrada ihtiyacım olursa tabiki ineviya.com

 

Gülşen Gülistan

X

Ürün beklediğimden iyi gayet güzel paketlenmiş ve taahhüt edildiği zamanda geldi.Sipariş sürecinden teslim olana kadar herkese ayrı ayrı teşekkür.

 

Kaan Dipsizgol

X

Alışveriş süreci güzel ve sorunsuz oldu daha öncedende ineviya'dan alışveriş yaptığım için güvenerek sipariş verdim. ineviya.com'a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim

 

Nuray Yörükkan

X

Ürünümüz evimize kadar istediğimiz renk ve kalite ile üretilerek gönderildi.Bizi yanlıtmadıkları için ineviya'ya sosuz teşekkür

 

Osman Pehlivanoglu

X

Bana internetten alışveriş yapmak çok tehlikeli geliyordu tâki ineviya ile tanışana kadar aldığım yatak odası tam istediğim gibi yardımlarınız için teşekkür ederim

 

Özgür Öztürk

X

Koltuk takımını beğendim ve aldım çok güzel ve kullanışlı renkler tam istediğim gibi ilgi alaka on numara sizde güvenebilirsiniz

 

Selim Yılmaz

X

Avangart yatak odası aldım çok zarif ve güzel evime çok yakıştı montaja gelen ekipte çok profesyonel.Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.

 

Serpil Erbudak

X

İlk defa istediğim gibi bir koltuk takımımım oldu buna vesile olan ineviya'ya teşekkür ederim

 

Zeynep Bozkurt

X

İnternetten alışveriş yapanlardan çok şey duydum ama ineviya onları yanılttı.Koltuk takımı çok güzel, kargosuna kadar herşeyi ile ilgilendiler.

 

Abdullah Karakaş

X

ineviya.com'u çok araştırdım ve mağazalarına gittim bazı ürünlerini görme fırsatımız oldu ürün çeşitliliği çok olduğundan göremediklerimizi anlattılar.Yatak odasını resimlerden beğenerek aldık anlattıklarındanda güzel çıktı bence herkese tavsiye ederim.

 

Aylin Girgin

X

Ürünlerimi evime kadar getirdiler tekli koltuk nakliye esnasında hasar görmüştü olduğu gibi aldılar yenisini üç gün içerisinde gönderdiler ilgi ve alakalarından dolayı Hasan Bey'e ve İneviya'ya teşekkürler.

 

Ahmet Cura

X

Kaliteli ürün hızlı teslimat mükemmel ilgi verdiğim para sonuna kadar helali hoş olsun teşekkür ederiz.

 

Arif Bilgin

X

Normalde çok detaycı bir insanım kolay kolayda görmediğim bir ürünü almam ama eşim çok ısrarcı oldu ineviya.com'dan koltuk takımını çok beğenmiş buna istinaden ineviya.com'dan koltuk takımımızı sipariş ettik gerçekten çok memnun kaldım arkadaşlarıma ve çevreme referans olacağım.

 

Berna Günay

X

Mağaza mağaza dolaşıp mobilya aramaktan sıkıldığım anda karşma ineviya.com çıktı.Gerçekten bu siteyi yapanların eline emeğine sağlık mükemmel hizmet.Teşekkürler ineviya.com.

 

Kevser Yalınayak

X

Günlerce belkide aylarca birçok sayfayı gezdim ve inceledim bu sayfada daha uyguna buldum ürünü kumaş seçeneğini önüme sundular gayet sistematik çalışıyorlar. Hiçbir uygulamayı onay almadan yapmıyorlar her aşamada beni bilgilendiler herkese tavsiye ederim.

 

Mehmet Öz

X

Merhaba ineviya.com ailesi.Sizlerden aldığım ürünler çok güzeldi çok memnun kaldık özellikle ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür etmek istedim.

 

Melih Keskin

X

Birçok mobilya firmasıyla görüştüm sonrasından internetten almaya karar verdim.Ürünleri görmeden sipariş verdim (Aslında birçoğunu mağazalarda çok farklı fiyatlarda görmüştüm) ürünler gerçekten kaliteli geldi.Gelen nakliye ekibi gayet profesyoneldi ve kibardı.İlgi ve alakalarından dolayı mobilnaklet ve ineviya'ya teşekkür edeirim

 

Metin Şen

X

Arkadaşlar çok ilgili ve nazik, tamda istediğim yemek odasına ineviya sayesinde kavuştum teşekkür ederim.

 

Murad Yanık

X

İşlerini oldukça profesyonel şekilde yapan bir firma çok memnun kaldım teşekkürler ineviya.

 

Nalan Ekici

X

Aradığım koltuk takımını ineviya sayesinde buldum bütün evimi bu firma sayesinde değiştirebilirim.

 

Nazlı Kaya

X

ineviya.com üzerinden yemek odası takımı aldım sandalyenin ayakları deforme olmuştu gelen mobilnaklet ekibi ürünü geri teslim aldılar 1 hafta içerisinde yenilerini teslim ettiler.Gerçekten işlerini yapıyorlar.

 

Sabri Tuncer

X

ürünü özel olarak yaptırdım ölçüler ve renk uyumu birebir istediğim gibi geldi.Gerçekten bu işi yapıyorlar gönül rahatlığıyla siparişinizi verebilirsiniz.

 

Sadullah Eker

X

Ürünü sipariş verirkende evime gelmesini bekliyene kadar çok fazla tereddütlerim vardı taaki ürünü teslim alana kadardı.Koltuk takımım resimdekiler ile aynı geldi.Hem sevkiyat sırasında hemde sipariş süresindeki ilgilerinden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkürler.

 

Salih Edirneli

X

Arkadaşlar o kadar ilgili ki renk konusunda kararsız kaldığım anda bana kumaş kartelası kargoladılar ve dokunarak gördüğüm rengi seçtim aynısı geldi şiddetle tavsiye ediyorum.

 

Selami Şen

X

Bence mağazalarla uğraşmayın ineviya.com'a güvenin zaman kaybetmeyin.Ürün görselde neyse birebir aynısı geldi.

 

Yiğit Alp

X

Resimdeki ürün neyse aynısı geldi oldukça sağlam ve kaliteli montajı yapan ekibe ayrıca teşekkür ediyorum.

 

Tuncay Kaçar

X

Hayalimdeki koltuk takımına ineviya sayesinde kavuştum bu süreçte benimle ilgilenen Batu Bey'e çok teşekkür ediyorum.

 

Selim Şen

X

Ürün başarılı, hizmet başarılı, güven başarılı daha ne olsun zaman kaybı yok oturduğum yerden mobilyalarımı yeniledim.Teşekkürler ineviya.com

 

Sezgin Tanrıkul

X

Gerçekten işini hakkıyla yapan bir firma tüm eş dost akrabama referans olacağım

 

Süheyla Eker

X

Ürünü alırken aslında çok kararsızdım ama satıştaki arkadaşların ilgi alakası sayesinde sipariş verdim tamda konuştuğumuz gibi oldu herşey teşekkürler ineviya ailesi.

 

Şule Adıvar

X

İnternetten alışveriş duymuşluğum kadarıyla güvenli değil diye biliyordum taaki ineviya ile tanışana kadar beni yanılttıkları için teşekkürler ineviya.com

 

Ayfer Salihli

X

Aldığım yatak odası birinci sınıf malzemeden üretilmiş hiç bu kadar kaliteli bir ürünü bu fiyatlara beklemiyordum inşallah uzun yıllar kullanırım.

 

Hasan Peker

X

Evimde eksik olan büfemi araştırmalar sonucu ineviya'da buldum çok uygun ve kaliteli geldi bütçemin çok çok altına aldım.

 

Hilal Yılmaz

X

Koltuk takımımdaki renk uyumu mükemmel oldu, Komşularım çok beğendi şimdiden size 2 tane müşteri kazandırdım bile artık bana bir hediye yollayabilirsiniz :)

 

Mesude Ataç

X

Özel ölçü köşe koltuk siparişi verdim evime cuk diye oturdu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkürler

 

Semih Sevim

X

Yatak odası almak için ineviya'yı tercih ettim ne kadar yerinde bir karar olduğunu ürünüm gelince anladım teşekkürler ineviya

 

Kerem Ilık

X

Ürünüm ve kumaş kalitesi mükemmel harikasınız

 

Hacer Nokta

X

Ürün görseldeki ile birebir aynı ve çok kaliteli herkese çok teşekkür ederim

 

Hakan Uslu

X

Çok profesyonel bir ekip işleriyle çok ilgili çok memnun kaldım

 

Sinan Savaş

X

Beklediğimin çok üstünde bir kalite ile karşılaştım gerçekten işini laikiyle yapıyorlar herkese teşekkürler.

 

Aslı Coşkun

X

Mobilyayı alırken üründen daha çok montaj konusunda gerilmiştim fakat montaj ekibi o kadar işine sadık ki mobilnaklet ve ineviya ekibine teşekkür ederim

 

Ferhat Budak

X

Ürünlerim gerçekten harika herkese tavsiye ederim

 

Selin Kaplan

X

İnternetten bulduğum yatak odamı bugün teslim aldım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

 

Ali Demir

X

Angel koltuk takımı mağazada görmüştüm çok pahalı geldi fiyatı ineviya'da da aynısını buldum fabrikadan direk evime teslimat sağladılar

 

Bekir Çetin

X

Gerçekten evime çok yakışan bir koltuk takımı aldım uzun zamandır istediğim bir üründü teşekkürler ineviya

 

Güner Gökdemir

X

Son zamanların trendi akıllı karyolayı ineviya'dan aldım beklediğime deydi hem göz zevkime hem cebime gayet uydu

 

İsmail Döngel

X

Renkler harika kumaş dokusu mükemmel koltuk takımım süper daha ne diyeyimki teşekkürler

 

Kıymet Yıldırım

X

Barog yatak odasını ineviya'da buldum sipariş verdim biraz uzun sürdü ama deydi teşekkürler

 

Mustafa Şahin

X

Çocuklarım Hakan ve Oğuzhan yeni yataklarını gördüğünde çok sevindiler bize bu imkanı sundukları için ineviya.com'a teşekkürler

 

Neriman Çoşkun

X

Nadir Chester Koltuk Takımını İnegöl'e mobilya bakmaya gittiğimde internettede görmüş olduğum ineviya.com'dan istediğim renklerde sipariş ettim gayet güzel ve kullanışlı olarak bana özel üretilmiş koltuklarım evime çok yakıştı.Teşkkür ederim.

 

Saliha Vurgungil

X

Nadir Chester Koltuk Takımını İnegöl'e mobilya bakmaya gittiğimde internettede görmüş olduğum ineviya.com'dan istediğim renklerde sipariş ettim gayet güzel ve kullanışlı olarak bana özel üretilmiş koltuklarım evime çok yakıştı.Teşkkür ederim.

 

Ayse İcmek

 
 
  • Rıdvan Baday / Darıca

  • Engin Aykurt / İstanbul

  • Kübra Çalık / Antalya

  • Recep Yakın / İstanbul

  • Okan Tatlıgil / Konya

  • Büşra Aysever / Sakarya

  • Enes Yaprak / Ankara

  • Kadir Kolon / Kocaeli

  • Yusuf Can / Antalya

  • Esma Şentürk/ Sivas

  • Ayşe Coşkun / Tekirdağ

  • Çetin Şimşek / İstanbul

  • Elif Sezgin / Sivas

  • Fetih Salihoğlu / Ankara

  • Hakan Aka / Ankara

  • Fırat Keskin / Kocaeli

  • Halit Açıkgöz / Bolu

  • Kader Küpcü / Şanlıurfa

  • Kiraz Anteplioğlu / Artvin

  • Hande Yeter / Sakarya

  • Oğuz Can / Bursa

  • Sedef Alimoğlu / Eskişehir

  • Sude Varank / Kütahya

  • Salih Gürler / Uşak

  • Agit Tay / Afyonkarahisar

  • Aysel Gelendost / Isparta

  • Begüm Saygıdeğer / Muş

  • Ceyda Demetoğlu / Balıkesir

  • Emine Taç / Edirne

  • Cihan Kardaskov / Düzce

  • Fatma Dursun / Trabzon

  • Gönül Özdemir / Antalya

  • Fatma Sevim / İstanbul

  • Ferhat Ergaş / İstanbul

  • Filiz Esengül/ Osmaniye

  • Hatice Birince / İstanbul

  • Gülşen Gülistan / Aydın

  • Kaan Dipsizgol / Trabzon

  • Nuray Yörükkan / İzmir

  • Osman Pehlivanoglu / Adana

  • Özgür Öztürk / Eskişehir

  • Selim Yılmaz / İstanbul

  • Serpil Erbudak / Uşak

  • Zeynep Bozkurt / Afyonkarahisar

  • Abdullah Karakaş / İstanbul

  • Ahmet Cura / İstanbul

  • Aylin Girgin / Kocaeli

  • Arif Bilgin/ İzmir

  • Berna Günay/ Sakarya

  • Kevser Yalınayak/ Afyon

  • Mehmet Öz / Diyarbakır

  • Melih Keskin/ Uşak

  • Metin Şen/ Bursa

  • Murad Yanık/ İstanbul

  • Nalan Ekici/ Hatay

  • Nazlı Kaya/ Antalya

  • Sabri Tuncer / İstanbul

  • Sadullah Eker / Nevşehir

  • Salih Edirneli/ Trabzon

  • Selami Şen/ Yalova

  • Yiğit Alp/ İstanbul

  • Tuncay Kaçar/ Sivas

  • Selim Şen / Yalova

  • Sezgin Tanrıkul / Afyon

  • Suheyla Eker / Malatya

  • Şule Adıvar/ Afyon

  • Ayfer Salihli/ Manisa

  • Hasan Peker/ İstanbul

  • Hilal Yılmaz / İstanbul

  • Mesude Ataç/ Sivas

  • Semih Sevim/ İzmir

  • Kerem Ilık/ Ordu

  • Hacer Nokta/ Sivas

  • Hakan uslu/ Karabük

  • Sinan Savaş/ Balıkesir

  • Aslı Coşkun/ İstanbul

  • Ferhat Budak/ Kocaeli

  • Selin Kaplan/ İstanbul

  • Ali Demir/ İstanbul

  • Bekir Çetin/ İstanbul

  • Güner Gökdemir/ Trabzon

  • İsmail Döngel/ Balıkesir

  • Kıymet Yıldırım/ İstanbul

  • Mustafa Şahin/ İzmir

  • Neriman Coşkun/ İzmir

  • Saliha Vurgungil/ Isparta

  • Ayça İçmek / İstanbul

  • Aykut Yüksek / Çorlu

  • Daniel Air / İstanbul

  • Hakan Karslı / Bursa

  • Jale Hanverdi / Kocaeli

  • Köksal Yapar / Aksaray

  • Mehmet Kral / İstanbul

  • Nebahat Yalçınkaya / Uşak

  • Özlem Bağım / Sakarya

  • Sinan Dere / İstanbul

  • Yusuf Şirin / Antalya

  • Hale Kaplan / Afyon

 

 

 

Etiketler: Referanslar
Ocak 15, 2019
Listeye dön
Kategoriler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR